Over ons

Dit zijn wij

Wij zijn het traditionele merk op de Nederlandse sanitairmarkt en de voorkeurspartner van meer dan 10.000 loodgieters, planners, architecten en aannemers op het gebied van sanitair, verwarming en basisinstallatie.

Met meer dan 75 servicecentra voor installateurs en 25 showrooms van Bad & Energie hebben onze klanten toegang tot het grootste verkoopnetwerk in de branche, ondersteund door op maat gemaakte logistieke oplossingen. Als onderdeel van de Frauenthal Group garanderen we kracht door diversiteit en bundelen we knowhow, zijn we een betrouwbare partner met betrouwbare kwaliteit, bieden we competentie en ervaring door hoog opgeleide medewerkers, evenals kwaliteit en consistentie. Als groothandel met de langste traditie vertrouwen wij op onze waarden HANDSCHLAG, TEMPO en TEAM SPIRIT.

Handdruk

Een betrouwbare en ongecompliceerde samenwerking met handdrukkwaliteit. Honderden medewerkers staan ​​dagelijks in dienst van duizenden professionele klanten. Het spectrum van onze specialisten is net zo divers als de wensen van onze klanten.

Tempo

Snelle en stipte service als basis voor elke functionerende zakelijke relatie. Van advies en offerte tot en met levering. Ons doel is om onze klanten zo snel mogelijk tevreden te stellen.

Team

Enthousiaste en eerlijke samenwerking. Voor ons tellen mensen. We hebben hoogopgeleide medewerkers, technisch ingenieurs, planners, installateurs, verwarmingstechnici en tal van andere specialisten in hun vakgebied. Hierdoor ontstaat een dynamisch team dat oplossingsgericht voor onze klanten werkt.